fbpx
Shopping Cart

Fraktfritt over kr 598

Alltid 30 dagers åpent kjøp

Rask levering

Easyfish

100% spiseklar sjømat!

Nyheten som gjør hverdagen din litt enklere, sunnere og morsommere.

100% spiseklar sjømat!

Fisk blir aldri enklere!

Noen sier at det er umulig, men selvsagt kan fisk være like lettvint som nøtter, sjokolade og proteinbarer. Slik som vårt banebrytende mellommåltid av torsk, som kan spises hvor som helst, når som helst uten at du trenger å tenke på tilberedning og oppvask.

FRI FRAKT VED KJØP OVER KR 598,-

EasyFish Paprika
NOK 44,90 NOK 29,90
EasyFish Sort Hvitløk
NOK 44,90 NOK 29,90
EasyFish Ramsløk
NOK 44,90 NOK29,90
EasyFish Havsalt
NOK 44,90 NOK 29,90
Gjør mer av det som er gøy!

For mange betyr fisk dyrebar tid brukt på tilberedning og oppvask, noe som kan gå ut over de tingene de liker aller best.

Vel, vi har fikset opp i dette, for vi unner folk å kunne spise fisk superenkelt slik at de får gjort mer av det som er gøy i livet!

Herlig, ikke sant?

Fisk er mer enn middag!

For de fleste av oss er fisk middagsmat, men det er jo heller en «gammeldags» tanke.
For med ei befolkning som stadig oftere etterspør sunne i-farta-produkter, forventes det nå at fisk også kan spises utenom middagstid.
Slik som Ola, som gleder seg ekstra mye til skolelunsjen tre dager i uka!
En snack full av næring!

Ingenting er som å ta en pust i bakken og nyte noe godt å spise, gjerne sammen med gode venner, men ofte kjenner man det «bite» litt i samvittigheten etterpå.

Med EasyFish-produkter trenger du ikke bekymre deg for dette, da det er en selvfølge at våre produkter skal smake godt og gjøre godt.

Noen vennlige ord

Som tidligere profesjonell fotballspiller, er jeg fortsatt veldig bevisst på hva jeg spiser. EasyFish gir meg rikelig med protein i løpet av ei travel uke. Det er ikke bare godt for meg, det smaker godt og gjør livet mitt enklere også.

Jonas Johansen, Fotballtrener

EasyFish er et utrolig lettvint fiskemåltid. Det smaker godt, men gjør enda bedre. Jeg har spist det ei stund nå og hatt noen fine forbedringer i styrketreningen. Det er definitivt et produkt jeg vil gi til mine barnebarn.

Hege Henriksen Bubandt, Bestemor

Jeg elsker fotball og fisk, spesielt EasyFish, fordi det er lettvint, sunt og godt. Jeg tar det med meg over alt – på fotballtreninger, på skolen og til vennene mine, men jeg deler aldri…
Ha, ha! Bare tuller.

Alexander Forfang, Skolegutt
0