For de aller fleste er fisk ensbetydende med middag, enten i form at koking eller steking av rå fisk eller oppvarming av ferdigprodukter. Ikke spesielt lettvint, da det alltid stilles krav om planlegging, tilberedning og oppvask.

I en travel hverdag proppfull av aktiviteter og gjøremål passer dette ofte dårlig. Med det resultat at fisken velges bort til fordel for enklere og kjappere middagsløsninger. Ja, om man da i det hele tatt spiser middag, noe stadig færre gjør. Spesielt gjelder dette de under 34 år, morgendagens forbrukere, foreldre og ledere. Ifølge Sjømatrådet har sjømatkonsumet blant disse halvert seg de siste årene, og kurven peker stadig nedover.

Så hva gjør man da?

Jo, da tenker man nytt. Gjerne utenfor boksen og med et blikk på hva forbrukerne trender mot i dag. Da ender man opp med ei superlettvint løsning som gjør det mulig for folk å spise fisk hvor som helst, når som helst uten bryderi, og som gir dem mulighet til å gjøre mer av de tingene de elsker. Akkurat slik det burde være!